Psihoterapie individuală online

via Zoom
  • 50 minute (RO/EN)

Sex-terapie online (disfuncții sexuale)

via Zoom
  • 50 minute (RO/EN)

Psihoterapie de cuplu online

via Zoom
  • 70 minute (RO/EN)

Psihoterapie online

    Psihoterapia online se bazează pe același concept precum psihoterapia clasică. Baza terapiei o reprezintă procesul și relația terapeutică, iar acestea au mai puțină legătură cu spațiul fizic și mai multă legătură cu interacțiunea emoțională, cu ascultarea, empatia, disponibilitatea și înțelegerea. Toate aceste elemente sunt prezente și în terapia online.

În plus, conform studiilor, psihoterapia online este la fel de eficientă precum cea clasică, iar o analiză a 31 studii arată că terapia online poate fi chiar mai eficientă în tratamentul anxietății și depresiei decât consilierea față în față.

Programări psihoterapie

    Dacă dorești să programezi o ședință de psihoterapie online sună la numărul de telefon +40-773-376-812 (apel/mesaj Whatsapp) sau trimite un email la contact@bogdanmorar.com. 

În cazul în care nu pot răspunde, este posibil să fiu într-o ședință de terapie și voi reveni cu un telefon în cel mai scurt timp.

Ședințele de psihoterapie sunt disponibile atât în limba română cât și în engleză. În plus, acestea sunt supuse principiilor de confidențialitate în acord cu documentele publicate de către Colegiul Psihologilor din România.

 

Modalități de plată

    Ședințele de psihoterapie online se plătesc cu o zi înainte, fie prin transfer bancar, fie prin BT Pay/Alias Pay. Sunt disponibile și modalități alternative de plată pentru pacienții din diasporă sau din țară, pe lângă cele menționate.

În situația în care ședința nu mai are loc (dificultăți tehnice, urgențe personale) suma este fie restituită, fie alocată următoarei ședințe.

Politica de anulare: Dacă dorești să reprogramezi sau să anulezi o ședință, te rog anunță cu cel puțin 48 de ore înainte de ora convenită. Acest lucru va permite ca altcineva să poată beneficia de serviciile oferite.

1) Transfer bancar*

IBAN: RO69BTRL03601201428628XX

BOGDAN CATALIN MORAR

*Plata se face cu 24h înainte de ședință.

2) BT Pay/Alias Pay*

+40773376812

BOGDAN CATALIN MORAR

*Plata se face cu 24h înainte de ședință.