Pentru folosirea în bune condiții a site-ului bogdanmorar.com se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Conditiilor.

 

Politica de confidențialitate

Securitatea datelor dumneavoastră personale şi protecţia confidenţialităţii sunt prioritare pentru noi! De aceea luăm toate măsurile de securitate necesare pentru a vă simţi în siguranță totală când vizitați www.bogdanmorar.com. Aceste măsuri se aplică atât în procesul de plată cât și tuturor datelor pe care le-ați pus la dispoziția noastră.

1. Colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră

Pentru a vă putea procesa comanda în cel mai bun mod posibil, vom păstra datele necesare și le vom transmite către compania de livrare. În cazul în care vă pierdeți documentele, vă rugăm să contactați echipa noastră de relații clienți. Vă vom trimite o copie a comenzii. Transferul neautorizat către terți al datelor dumneavoastră personale este exclus.

 • Este important pentru noi ca dumneavoastră să puteți influența activ timpul și locul livrării în contextul unei comenzi și livrări ușoare, înainte sau chiar în timpul transportului. În cazul în care compania de transport oferă diverse opțiuni de livrare, dorim și noi să vă oferim acest serviciu.  Pentru ca firma de livrare să vă poată oferi un anumit interval pentru livrare sau pentru a vă oferi opțiunea de a alege o altă dată de livrare, vom pune la dispoziția firmei de curierat date personale, mai exact adresa și adresa de e-mail, iar – dacă e specificat – și numărul de telefon. Dacă e necesar, veți primi un e-mail sau un sms de la agentul firmei de transport, fapt ce vă permite să ajustați locul / timpul livrării sau să fiți informat în legătură cu perioada de livrare. Această transmitere este o parte obligatorie a relației contractuale cu www.bogdanmorar.com și nu poate fi evitată.
 • În plus, există posibilitatea să apelăm la companii din afara Spațiului Economic European (SEE) pentru a ne sprijini în desfășurarea activității noastre și pentru servicii de relații cu clienții. Printre serviciile externalizate se numără, spre exemplu, listarea de produse noi, crearea și traducerea produselor în magazin, mentenanța generală a magazinului, servicii de traducere, de audit și/sau de control al stocurilor. Acești furnizori de servicii au acces la datele personale ale clienților doar atunci când au nevoie de aceste date pentru a-și putea desfășura activitatea.

2. Metode de colectare a datelor personale:

 • formularul (formularele) de contact de pe site-ul www.bogdanmorar.com – site-ul web www.bogdanmorar.com contine informatii care permit un contact electronic rapid cu mine, precum și comunicarea directă cu Bogdan Morar, care include si o adresa de e-mail. Dacă un utilizator contactează Bogdan Morar prin e-mail sau printr-un formular de contact, datele personale transmise de persoana vizată sunt stocate automat. Astfel de date cu caracter personal transmise în mod voluntar de către un subiect de date către Bogdan Morar sunt stocate in scopul prelucrarii sau contactarii persoanei vizate. Nu exista transfer de date cu caracter personal catre terțe parti.
 • funcția “Comentarii” de pe site-ul/blogul/paginile de social media asociate site-ului www.bogdanmorar.com – daca un utilizator lasa un comentariu, comentariile făcute de persoana vizată sunt stocate și publicate, precum și informații privind data comentariului și pseudonimul utilizatorului ales de utilizator. In plus, este înregistrată și adresa IP atribuita de către furnizorul de servicii Internet (ISP) persoanei vizate. Aceasta stocare a adresei IP are loc din motive de securitate, iar în cazul în care utilizatorul încalcă drepturile terților sau posteaza conținut ilegal printr-un comentariu. Aceste date cu caracter personal colectate nu vor fi transmise unor terte parti, cu excepția cazului în care acest transfer este prevăzut de lege sau servește scopului apărării operatorului de date.
 • utilizarea Google Analytics – scopul componentei Google Analytics este de a analiza traficul pe site-ul www.bogdanmorar.com. Google utilizează datele și informațiile colectate, printre altele, pentru a evalua utilizarea site-ului www.bogdanmorar.com si pentru a furniza rapoarte online care sa arate activitatile pe site-ul www.bogdanmorar.com si sa furnizeze alte servicii privind utilizarea site-ului www.bogdanmorar.com.
 • utilizarea retelelor social media – Instagram, Facebook, TikTok, YouTube, Pinterest, LinkedIn permite utilizatorilor rețelei sociale să publice, printre altele, colecție de imagini și imagini individuale, precum și descrieri pe panouri virtuale, care apoi pot fi repostate de alți utilizatori sau scrierea de comentarii. Prin integrarea plugin-ului de postare a imaginilor de pe site-ul www.bogdanmorar.com, diverse rețele de socializare pot colecta informații despre ce pagina/subpagina specifica a site-ului www.bogdanmorar.com este vizitata de utilizator.
 • daca sunt trasferate de la terte parti.

3. Ce date colectăm:

 • Informațiile pe care ni le oferiti voluntar: Printre acestea pot fi adresa de e-mail, numele, numărul de telefon, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. – în principal informațiile necesare pentru a va contacta, pentru contractarea/livrarea unui produs / serviciu sau pentru a va imbunatati experienta cu www.bogdanmorar.com . Salvăm informațiile pe care ni le furnizati pentru a putea comenta sau efectua alte activitati pe site. Aceste informatii includ, de exemplu, numele dvs. si adresa de e-mail. 
 • Informații pe care le colectăm automat: Acestea includ informatii care sunt stocate automat de modulele cookie și alte instrumente de sesiune. De exemplu, adresa IP, istoricul de navigare, paginile vizitate etc. Aceste informații sunt utilizate pentru a va imbunatati experienta clientilor.
 • Informații disponibile în mod public: Exista posibilitatea să colectăm date personale care sunt disponibile in mod public.

4. Cum folosim datele dumneavoastră personale:

Folosim datele dvs. personale pentru a:

 • putea sa va ofer un serviciu/produs
 • imbunatati experienta dvs. pe site-ul www.bogdanmorar.com
 • îndeplini o obligatie contractuala sau legală
 • pentru a va contacta în vederea incheierii unui contract
 • pentru a va oferi mai multe informații despre serviciile/produsele de care sunteți interesat
 • pentru a ne apăra, să urmărim sau sa formulam o pretenție împotriva dvs. sau a unei terte parti

Folosim datele dvs. personale pe motive legitime si/sau cu consimtamantul dvs.Pe baza incheierii unui contract sau a îndeplinirii obligatiilor contractuale, voi procesa datele tale personale in urmatoarele scopuri:

 • pentru a va identifica
 • pentru a putea sa va ofer un serviciu / produs pe care o doriți
 • pentru a comunica fie pentru procesul de vanzare, fie pentru facturare
 • pentru a configura serviciile și produsele pe care le doriți
 • pentru a va notifica asupra serviciilor / produselor pe care le-ați ales
 • pentru a putea depana anumite probleme tehnice sau de alta natura legata de furnizarea serviciilor/produselor

Pe baza unui interes legitim, procesăm datele tale personale pentru următoarele scopuri:

 • sa va trimit oferte personalizate
 • pentru a analiza și administra baza de date de clienți (istoric de cumparare si comportament) cu scopul de a îmbunătăți calitatea, varietate și disponibilitatea serviciilor/produselor oferite
 • pentru a realiza chestionare privind satisfacția clienților sau pentru a personaliza postarile de pe blog
 • oferirea de produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul tau privind istoricul de cumparare / navigare este in interesul meu legitim

 

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a-ti trimite newsletters și campanii promoționale (de la bogdanmorar.com sau de la partenerii selectati)
 • pentru scopul pentru care vi-a fost solicitat acordul


Procesam datele dvs personale pentru a îndeplini obligațiile care decurg din lege și/sau pentru a folosi datele dvs. personale pentru optiunile prevăzute de lege. Vom folosi datele în afara domeniului de aplicare al prezenței Politici numai atunci cand este anonimă. Salvam informatiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atat timp cat este necesar în scopuri contabile sau alte obligatii care decurg din lege.Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura ca:

 • legatura dintre scopurile, contextul și natura datelor personale este adecvata pentru continuarea procesării
 • procesarea în continuare nu va va afecta interesele și
 • ar exista o masura de protectie adecvata pentru procesare

5. Cine mai poate accesa datele dumneavoastra:

Nu impartasim datele personale cu persoane necunoscute. Datele personale sunt furnizate, in unele cazuri, partenerilor noștri de încredere pentru a ne putea îndeplini obligațiile contractuale și/sau pentru a imbunatati experienta clientilor. Datele tale personale pot fi comunicate următoarelor entități:

 • Google – datele dvs. personale sunt stocate pe serverele Google prin produsele și serviciile Google folosite pentru comunicarea prin email;
 • Apple – datele dvs. personale sunt stocate automat de telefoanele mobile folosite (iPhone) și de sistemul de operare MacOS pe serverele Apple prin intermediul serviciului iCloud;
 • Microsoft – datele dvs. personale sunt stocate automat de sistemul de operare Windows;
 • Companiile care furnizeaza servicii pentru bogdanmorar.com, cum ar fi găzduirea IT etc.

Deși nu putem garanta ca transmiterea de date prin Internet sau pe site este lipsită de atacuri cibernetice, bogdanmorar.com, subcontractantii si partenerii nostri de afaceri ne straduim să menținem garanțiile fizice, electronice și procedurale pentru a va proteja informatiile în conformitate cu cerințele aplicabile privind protecția datelor. Putem oferi datele dvs. personale terților sau functionarilor publici atunci cand suntem obligați din punct de vedere legal sa facem acest lucru. Am putea oferi datele dvs. personale unor terte parti dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

6. Standardele de siguranță

Pentru transferarea datelor, site-ul www.bogdanmorar.com utilizează așa numitul sistem de securitate SSL cu criptare de 128-biți. Această tehnologie oferă cea mai bună securitate posibilă fiind folosită și de marile bănci pentru protejarea datelor electronice. Veţi putea ști dacă un site folosește transmisia încriptată de date dacă vedeţi simbolul unui lacăt încuiat pe bara inferioară de stare a browser-ului.


Pentru a proteja datele transmise prin formulare online folosim în anumite cazuri serviciul reCAPTCHA oferit de Google Inc. Serviciul este folosit în special pentru a diferenția datele introduse de utilizatori autentici de cele transmise în scopuri ilegale prin programe de calculator sau procese automate. Acesta include trimiterea adreselor IP și a altor eventuale date cerute de Google pentru serviciul reCAPTCHA. Colectarea de date este supusă reglementărilor privind Politica de confidențialitate Google (Google Inc.). Mai multe informații despre Politica de confidențialitate Google găsiți la linkurile următoare: https://www.google.de/intl/ro/privacy sau https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

7. În detaliu, garanția noastră de securitate:

 • Pentru a ne asigura că sunteţi protejaţi în timpul sesiunii de cumpărături, folosim criptarea SSL de 128 biţi (secure socket layer protocol) pentru toate tranzacţiile. Acest lucru înseamnă că, ori de câte ori ne trimiteţi date precum adresa dumneavoastră sau alte date personale, acestea vor fi codificate astfel încât nimeni nu le poate accesa în afară de noi și dumneavoastră.
 • Niciun client al www.bogdanmorar.com nu a întâmpinat probleme legate de posibila utilizare ilegală a cardurilor de credit sau a informațiilor bancare. Dacă totuși ar apărea un caz de abuz în legătură cu o comandă de pe site-ul nostru, vă rugăm să vă adresați băncii emitente a cardului dumneavoastră, deoarece ei sunt cei în măsură să descopere și să rezolve această problemă.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimtamantul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: Băncile implicate în plățile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutii abilitate.

8. Drepturile de autor (copyright):

Întregul conținut al site-ului www.bogdanmorar.com, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea bogdanmorar.com sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.bogdanmorar.com, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de mail contact@bogdanmorar.com.

9. Diverse:

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.bogdanmorar.com.

10. Contact:

Dacă aveți intrebari legate de utilizarea de catre bogdanmorar.com a datelor dvs. personale puteți lua legătura cu noi prin email la contact@bogdanmorar.com.

Dacă sunteți nemulțumiți de utilizarea de către bogdanmorar.com a informațiilor dvs. sau de răspunsul nostru la orice exercitare a acestor drepturi, aveți dreptul de a formula o plângere adresată Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

11. Modificări ale acestei politici de confidențialitate:

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate fără notificarea prealabilă. Utilizatorii vor avea acces permanent la politica de confidențialitate pentru a o putea consulta în orice moment.